Ondersteuning

Op deze pagina vindt u alle hulp die u nodig heeft bij het installeren, gebruiken en updaten van uw Bluebeam product. Uiteraard is het mogelijk dat uw vraag er niet tussen staat of dat u er niet uit komt. Neem contact met ons op en wij zorgen voor een passende oplossing.

Neem contact op

Licentie en installatie

Vind alle informatie over de registratie en installatie van uw product.

Licentie en Installatie

Documentatie en Help

Vind gedetailleerde informatie over uw Bluebeam Revu versie, introductiehandleidingen, sneltoetsen, installatiehandleidingen, Studio Enterprise, Studio Prime en meer.

Documentatie en Help

Downloads en Updates

Download updates of installeer uw software opnieuw. U vindt updates van zowel de Standard, de CAD als de eXtreme versie.

Downloads en Updates

Tips en Tricks

Leer meer over de navagatie, werkbalken, Bluebeam Studio, het selecteren van markeringen, het delen van werksets en nog veel meer. U vindt hier handige tutorials en video’s.

Tips en Tricks

Compatibiliteit

Hier vindt u de volledige compatibiliteitslijst voor onze plug-ins. U vindt de systeemvereisten en compatibiliteit van al onze producten.

Compatibiliteit

Revu eXtensies

Met Tool Chest biedt Revu een baanbrekende technologie die alle annotaties die u maakt, bijhoudt. En dat is nog niet alles – u kunt elke annotatie die u maakt slepen naar uw eigen werkset voor later gebruik. De aangepaste profielen van Bluebeam bieden u een eenvoudige methode om menu’s en andere weergave-instellingen in Revu op te slaan. Pas de werkbalkpictogrammen die op de interface worden weergegeven aan of maak aangepaste werkbalken die aansluiten bij uw workflow. Pas stempels aan met de Bluebeam Stempeleditor. Uw mogelijkheden zijn eindeloos.

eXtensies

Ontdek Revu. Probeer nu 30 dagen de gratis proefversie

Bluebeam Revu is de verbeterde workflowoplossing voor ontwerp en bouw. Revu kan u helpen slimmer en sneller te werken. Download nu een gratis 30 dagen trial.

Downloaden

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2