Partners

Om u een totaaloplossing te kunnen bieden maakt BPA gebruik van een aantal partners, ieder een specialist op zijn vakgebied.
Bluebeam Software maakt slimme, eenvoudige oplossingen voor papierloze workflows die gebruik maken van het pdf-formaat. Het is allemaal begonnen in 1997, toen we de technologie van CAD-naar-PDF hebben ontworpen voor ruimtevaarttechnici. Nu worden onze bekroonde oplossingen voor het maken, markeren en bewerken van pdf’s gebruikt door de meest vooraanstaande architecten- en ingenieursbureaus en bouwbedrijven, evenals overheidsinstanties. We hebben ook veel aanhangers onder gebruikers van tablet-pc’s, studenten en onderwijsdeskundigen, boekhouders en zelfs advocaten. Als het de ontwikkeling van vernieuwende producten betreft, is onze filosofie heel eenvoudig: We maken ‘gebruiksvriendelijke’ software en ontwerpen onze software zo dat die tot een tweede natuur wordt. Dus zijn we voortdurend bezig om de manier waarop u met pen en papier werkt, te kopiëren. We vermijden ingewikkeld jargon en ‘bedrijfsachtige’ beleidsregels. We zijn ervan overtuigd dat u Bluebeam verfrissend en waardevol vindt. Onze mensen doen al het mogelijke om u te helpen.

In 2012 heeft Bluebeam haar bekroonde oplossingen voor het maken, markeren en bewerken van pdf’s in Nederland op de markt gebracht met een Nederlandse uitgave van Bluebeam Revu. Het is ons doel om Bluebeam Revu hét standaardpakket te laten worden voor architecten, technische bedrijven en bouwbedrijven in Nederland, zoals ook het geval is in de VS.

De firma Kamphuis is een dynamisch en modern elektrotechnisch installatiebedrijf.

Wij zijn er voor zowel voor de zakelijke als de particuliere klant. Wij doen ons best om u bij elke verbouwing / nieuwbouw met raad en daad bij te staan. Wij denken met u mee en dragen ideeën aan voor installatie- en lichtadvies. Enkele van onze kenmerken zijn vakkennis, vertrouwen, zekerheid en flexibiliteit. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte of persoonlijk advies. Wij werken met Bluebeam.

Van de Fliert Techniek levert betrouwbare totaaloplossingen als het gaat om installatiewerkzaamheden.

Van ontwerp tot en met realisatie, onderhoud en beheer van alle technische inst­allaties in en om gebouwen. Door de integrale totaalaanpak wordt een comfortabel en functioneel gebouw gecreëerd waarin u zich prettig voelt. Van de Fliert Techniek voldoet aan alle eisen van innovatie, kwaliteits- en veiligheidsnormen en is daarmee gecertificeerd installateur op alle vakgebieden.

In de prettige samenwerking met BPA maken ze gebruik van digitale tekeningen op de werkvloer. Hierdoor zijn de tekeningen altijd up to date. Daarnaast worden de wijzigingen op de werkvloer direct digitaal verwerkt in de tekeningen.
Hierdoor worden de faalkosten tot een minimum beperkt tijdens de montage en tevens ook bij het verwerken van de revisie gegevens op de tekeningen.

  • Retail techniek
  • Beheer & Service
  • Duurzaamheidsspecialist
  • Vastgoedmanagement
  • Technisch projectadvies

Store Management Group ontwerpt, begeleidt en voert projecten uit op het gebied van projectmanagement, interieur, installatietechniek en afbouw van winkel-, kantoor- en bedrijfspanden.
De kracht van de Store Management Group is het volledig ontzorgen van de opdrachtgever.

Store Management Group bestaat uit de bedrijfsonderdelen K3H Projectmanagement, SMG Interieur & Afbouw en SMG Installatietechniek. De bedrijfsonderdelen voeren projecten gezamenlijk of onafhankelijk van elkaar uit. Dit volledig naar behoefte van de klant.

De Store Management Group omvat de volgende specialismen:

  • Projectmanagement
  • Interieur & Afbouw
  • Installatietechniek
  • Storing- & serviceonderhoud

Wij beschikken dus ook over een storingsservice die 24 uur per dag bereikbaar is, ook in het weekend!

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2