BPA Basistraining

BPA geeft training om de software van Bluebeam binnen uw bedrijf te implementeren. Tijdens de training wordt aan u het nut en de functionaliteiten van het software pakket van Bluebeam uitgelegd.

De basistraining omvat het doorlopen van de mogelijkheden van Bluebeam, uitleg hoe Bluebeam werkt en hoe Bluebeam toe te passen is binnen uw bedrijf.

Vraag een offerte aan

Impressie Training Center

De voordelen

 • Volledig ingericht training centre

  In ons volledig ingerichte training centre oefent u op krachtige computers voorzien van alle multimediavoorzieningen.

 • Lange ervaring

  Wij kennen de producten van Bluebeam door en door. Hierdoor kunnen wij goed inschatten welke onderdelen juist voor uw bedrijf interessant zijn om te gebruiken.

 • Direct aan de slag

  Na 1 dag training bent u al zo ver dat u het geleerde direct in uw bedrijf in de praktijk kunt brengen.

 • Gecertificeerd Bluebeam trainer

  Onze trainer is uiteraard een gecertificeerd Bluebeam trainer. Hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en gespecialiseerd in het snel en vakkundig overdragen van specialistische kennis.

Cursusinformatie

De duur van een training zal bestaan uit 2 dagdelen inclusief lunch.

De beste ervaring kunnen wij u bieden in ons volledig ingerichte training centre. Hier zijn alle multimedia faciliteiten aanwezig, waardoor er zo min mogelijk kostbare leertijd verloren gaat. Uiteraard is het ook mogelijk om de training bij u op locatie te geven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijzen basistraining

cursus Bluebeam basistraining
kosten 1200 euro
personen maximaal 8
duur 1 dag
Wat klanten zeggen

Heeft u al een goede basis en zoekt u de diepgang? Volg dan onze BPA vervolgcursus

Meer info

Vraag een offerte aan

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2