Bluebeam Software
Bpa gebruikt maar één softwarepakket voor zijn hele werkproces: Bluebeam. Voor het kantoor gebruiken we de extreme versie en op de bouw de standaard versie. Een compleet pakket voor overheden, bouwbedrijven, aannemers, ziekenhuizen, kantoren en onderwijsinstellingen. BPA levert het complete softwarepakket voor digitale automatisering van uw bouwproces.
De software is van Bluebeam en er kunnen verschillende licenties aangeschaft worden.
Bluebeam is het enige softwarepakket dat u nodig heeft op de werkplek en wordt geïnstalleerd op een tablet en/of laptop.
Per gebruiker/werknemer die gaat werken met Bluebeam heeft u 1 licentie nodig.
De software kunt u eenvoudig aanschaffen via de webshop van BPA Bouwplaatsautomatisering.
Bluebeam software
Bluebeam software: digitaal en universeel
Bent u op zoek naar een oplossing voor uw bedrijfsautomatisering die de moderne digitale mogelijkheden samenbrengt in één software product? Dan kiest u vanaf nu voor de geavanceerde software van Bluebeam. Steeds vaker moeten CAD-tekeningen namelijk ook beschikbaar worden gesteld in PDF-formaat. Dankzij het universele gebruik van Acrobat Reader wordt doorgaans gekozen voor PDF. U wilt daarbij het liefst kunnen rekenen op een onmiddellijke oplossing, waarbij alle betrokken de documenten makkelijk kunnen lezen, aanvullen en afdrukken. Om zo meteen weer verder te kunnen, zonder daarbij aan waardevolle tijd te verliezen. Om digitaal te werken, maar ook toegankelijk te zijn. Om real-time informatie te kunnen bieden en te besparen op tijdrovende fysieke vergaderingen. Daarom kiest u voor Bluebeam Software. Juist om deze redenen gebruikt BPA alleen het softwarepakket van Bluebeam voor het gehele werkproces. Eenvoudig, feilloos en snel.
Voorkom een papieren rompslomp
Tijden veranderen en dat geldt met name voor de automatisering van bouwprocessen. Terwijl de bedrijfsautomatisering van oudsher via papieren documenten werd bijgehouden, liggen de moderne standaarden een stuk anders. Het moet allemaal sneller, makkelijker en vooral digitaler. Voor bedrijven bieden deze ontwikkelingen vooral ook veel kansen. Bluebeam software maakt automatiseren eenvoudiger en bespaart op verschillende manieren:
Papieren rompslomp en zoekgeraakte aantekeningen zijn vanaf nu verleden tijd.
Bewerkingen en feedback wordt centraal bijgehouden, in plaats van papieren documenten die na elke wijziging opnieuw moeten worden ingescand.
Fysieke vergaderingen zijn steeds minder nodig.
Geen aparte aanschaf benodigd van dure CAD-software.
Milieubewust handelen dankzij aanzienlijke besparingen van inkt en papier.
Nauwkeurig en duurzaam
BPA Bouwplaatsautomatisering denkt graag met u mee en helpt u met een volwaardige oplossing. Dat betekent nauwkeurige en stabiele software. Software die u altijd een stapje voor is. Met de Bluebeam PDF printerdriver maakt u bijvoorbeeld PDF-bestanden vanuit een willekeurig programma en geniet u van het gemak van een enkele afdrukopdracht. Alleen nu zonder naar de printer te hoeven lopen, zonder toner en zonder papier te gebruiken. Naast PDF-bestanden kunt u met Bluebeam software nog 10 andere bestandsformaten maken, waaronder TIF, JPG, en GIF. Naast de levering van de software, begeleiden we u bovendien zoveel mogelijk tijdens de eerste stappen. Zo helpen we u met:
Tablets:
om het softwarepakket van BPA optimaal te gebruiken helpen we u graag verder met het installatieproces. BPA biedt daarbij compatibele tablets aan.Gerichte training: tijdens een uitvoerige training worden de functionaliteiten van het softwarepakket op een duidelijke manier uitgelegd. BPA traint en begeleidt ook bij de implementatie van het softwarepakket.
Een alles-in-één oplossing
Bluebeam software is meer dan alleen een softwarepakket. Met Bluebeam kiest u namelijk voor een totaaloplossing, waarbij u de keuze heeft uit verschillende pakketten. Zo bent u verzekerd van de oplossing die het beste past bij uw bedrijfsvoering.
Bluebeam Revu: voor PDF-creatie, opmaak en bewerkingen.
Bluebeam Q: een server-gebaseerde oplossing voor bedrijven die PDF-publicaties centraal willen beheren en automatiseren.
Studio Server: een server-gebaseerde oplossing voor bedrijven die Bluebeam Studio willen gebruiken op een lokaal gehoste omgeving.
Onderhoud: zodat uw Bluebeam software áltijd naar behoren functioneert. » Meer weten over de uiteenlopende voordelen van Bluebeam? Ons team helpt u graag verder met gerichte informatie over de verschillende pakketten.
Neem contact met ons op